Mühendislik ve müşavirlik sektörünün, 24 senelik tecrübesi

Tecrübenin getirdiği güven ile en çok tercih edilen firmalar arasında olan HARTEK Harita; ulaşım, altyapı, kontrollük ve müşavirlik hizmetlerini deneyimli ekibiyle en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Hizmetlerimiz

ALTYAPI PROJELERİ

yol, kavşak, kültür merkezleri, spor kompleksleri, sosyal binalar vb. gibi mimari tasarımlar, kanalizasyon, yağmursuyu ve içmesuyu şebekeleri ile, özel teknoloji gerektiren projeler gibi çeşitli alanlarda, projelendirme, inşaat, montaj, işletmeye alma, kontrollük, koordinatörlük ve danışmanlık hizmetlerini vermek üzere kurulmuştur

Devamını Oku
ELEKTRİK PROJELERİ

Yol aydınlatma, zayıf akım ve kuvvetli akım projelerinin hesaplama, raporlama, uygulama projeleri, detay çizimleri ile keşif ve metrajları kadromuzca hazırlanmakta ve her türlü kurum onayı takibi yapılmaktadır.

Devamını Oku
KAMULAŞTIRMA ve MÜHENDİSLİK

Kamulaştırma hizmetlerimiz, konusunda uzman Harita ve Kadastro Mühendislerimiz tarafından yürütülmektedir. Kamulaştırma işimiz kapsamında hesabat haritalarının üretimi ve tablolarının hazırlanması, ilgili kurumlarda takibi ve mutabakatının sağlanması işlerini kapsamaktadır.

Devamını Oku
KONTROLLÜK ve MÜŞAVİRLİK

 

Devamını Oku
PEYZAJ PROJELERİ

Peyzaj tasarımlarımız da öncelikli olarak bilimsel veriler doğrultusunda ekolojik, doğal, sosyal, kültürel, çevresel, ekonomik, teknolojik, iklimsel, arazi yapısına göre, yakın çevre ilişkileri, bitkisel, coğrafik, yenilikçi, sürdürülebilir çalışmalar yapılmaktadır.

Devamını Oku
ULAŞIM PROJELERİ

Heliport projeleri, metro hafif raylı sistemler ve tramvaylar, otopark projeleri, sanat yapıları, ulaşım ve trafik sistem çözümleri, yol projeleri

Devamını Oku

Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İletişime Geçin